Keresés


Hírek
KARÁCSONYFA GYŰJTÉS BALASSAGYARMAT

A gyűjtés időpontjai:

Északi városrész: 2022. január 10 és 17 hétfői napokon
 
Déli városrész: 2022. január 14 és 21 pénteki napokon

A karácsonyfákat szállítási napon reggel 6 óráig szíveskedjenek kihelyezni.

Együttműködését köszönjük!

Tájékoztató itt>>>

 

 
Komposztálási tudnivalók
 
Á L L Á S lehetőség!

Társaságunk Munkavállalók jelentkezését várja Gépjárművezetői illetve Rakodói munkakörbe!

Megnyitom >>>

 
2018.04.01-től a hulladékgazdálkodási közszolgáltatással kapcsolatosan felmerülő ügyfélszolgálati ügyekkel (kivétel Nagylóc település), kérjük keresse a Zöld Híd BIGG Nkft-t.
 
NHKV tájékoztatás!
 
GYŰJTÉSI ÚTMUTATÓ szelektív/elkülönített hulladékokhoz!
 
Értesítés a közszolgáltatási díjat érintő számlázási gyakoriság módosulásáról!
 
Tájékoztató a házhoz menő elkülönített/szelektív hulladék szállításáról!
 
Rezsidíjcsökkentés!
 
DÍJHÁTRALÉKKAL kapcsolatos közérdekű tájékoztató!
 
Tájékoztató a bérlakás-gazdálkodás tevékenység megszűnéséről!
 
Tájékoztatás az IPARI PARK tevékenység megszűnéséről!
Cimkék
Szavazás
Ön szelektáltan gyűjti a hulladékot?
Igen, mindent amit csak tudok
Néha szelektálok
Soha nem szelektálok
Válogatás

Ipari Park

Tájékoztató az IPARI PARK  tevékenység megszűnéséről!

  

Tisztelettel Tájékoztatjuk, hogy 2012. július 01-től az IPARI PARK kezelése és ezzel kapcsolatos mindennemű ügyintézés, társaságunk átszervezése miatt átkerült Balassagyarmat Város Polgármesteri Hivatalába.

Eddigi együttműködését köszönjük, egyben kérjük, hogy a továbbiakban Balassagyarmat Város Polgármesteri Hivatalához fordulni szíveskedjenek.

 

Balassagyarmat, a legbátrabb város (Civitas Fortissima) az ország északi részén, az Ipoly folyó mellett, a Nógrádi-medencében fekvő 17 ezer lakosú határváros. Kereskedelmi és kulturális téren jelentős szerepet tölt be Nógrád megye északnyugati részének életében. Oktatási és közművelődési intézményeivel, egészségügyi szolgáltatásaival, hivatalaival, üzleteivel, rendezvényeivel a kistérség központja. A helybeliek és a környék lakosságának jelentős része az egészségügyi és az oktatási intézmények mellett a város üzemeiben vagy kereskedelmi egységeiben dolgozik. Vonzáskörzete a Cserhát északi részének falvaitól a Börzsöny nyugati lábának településein keresztül az Ipoly völgyig terjed, sőt (történeti és földrajzi okokból) átnyúlik az országhatáron, a Szlovákiához tartozó, de jelentős részben magyar ajkú területekre is.

Balassagyarmat Nógrád Megyében, Budapesttől 70 km-re, autóval mindössze 1 órányira, Észak-keletre fekvő kisváros a Magyar - Szlovák államhatáron. A nagy múltú település az Észak-déli irányú nemzetközi tranzitkereskedelem egyik jelentős határátkelő helye. A városban regionális vámügyi központ található.

A 13,5 hektár nagyságú Balassagyarmati Ipari Park teljes körű infrastruktúrával ellátott területe kiválóan alkalmas a kis- és középvállalkozások letelepedésére (teljes közműkiépítés: elektromos energia, víz-, szennyvízhálózat, gázellátás, telefonhálózat, nehézkamion-forgalomra méretezett aszfaltozott út, térvilágítás, stb.)

A befektetők, vállalkozók részére az alábbi telephely áll még rendelkezésre:

Helyrajzi szám

Telekméret

3166/32 hrsz

3985,0 m2

3166/34 hrsz ½ tulajdona

473,5 m2

Terület összesen

4458,5 m2

Az Ipari Park minden olyan gyártási vagy raktározási tevékenységet végző vállalkozást fogad, amely a környezetvédelmi feltételeknek megfelel.

Letöltés PDF formátumban