Keresés


Hírek
Házhoz menő zöldhulladék gyűjtés időpontjai Balassagyarmaton!
  • 2024. május 10. PÉNTEK    ÉSZAKI városrész    (Vasúttól Felvidék felé) és Kóvár 
     
  • 2024. május 13. HÉTFŐ   DÉLI városrész  (Vasúttól Szügy felé) és Nyírjes

zöldhulladék gyűjtésére alkalmas közszolgáltató (VERTIKÁL / DTKH N.Kft / Zöld Hid B.I.G.G. N.Kft) által rendszeresített lebomló zsákokat max 10 db-ot és a max 6 cm átmérőjű és egy méter hosszúra darabolt  és kötegelt nyesedéket, max 1mmennyiségig, a szállítási napon reggel 6 óráig szíveskedjenek kihelyezni.

Együttműködésüket köszönjük!

 
Komposztálási tudnivalók
 
Á L L Á S lehetőség!

Társaságunk Munkavállalók jelentkezését várja Gépjárművezetői illetve Rakodói munkakörbe!

Megnyitom >>>

 
NHKV tájékoztatás!
 
Rezsidíjcsökkentés!
Cimkék
Szavazás
Ön szelektáltan gyűjti a hulladékot?
Igen, mindent amit csak tudok
Néha szelektálok
Soha nem szelektálok

Ipari Park

Tájékoztató az IPARI PARK  tevékenység megszűnéséről!

  

Tisztelettel Tájékoztatjuk, hogy 2012. július 01-től az IPARI PARK kezelése és ezzel kapcsolatos mindennemű ügyintézés, társaságunk átszervezése miatt átkerült Balassagyarmat Város Polgármesteri Hivatalába.

Eddigi együttműködését köszönjük, egyben kérjük, hogy a továbbiakban Balassagyarmat Város Polgármesteri Hivatalához fordulni szíveskedjenek.

 

Balassagyarmat, a legbátrabb város (Civitas Fortissima) az ország északi részén, az Ipoly folyó mellett, a Nógrádi-medencében fekvő 17 ezer lakosú határváros. Kereskedelmi és kulturális téren jelentős szerepet tölt be Nógrád megye északnyugati részének életében. Oktatási és közművelődési intézményeivel, egészségügyi szolgáltatásaival, hivatalaival, üzleteivel, rendezvényeivel a kistérség központja. A helybeliek és a környék lakosságának jelentős része az egészségügyi és az oktatási intézmények mellett a város üzemeiben vagy kereskedelmi egységeiben dolgozik. Vonzáskörzete a Cserhát északi részének falvaitól a Börzsöny nyugati lábának településein keresztül az Ipoly völgyig terjed, sőt (történeti és földrajzi okokból) átnyúlik az országhatáron, a Szlovákiához tartozó, de jelentős részben magyar ajkú területekre is.

Balassagyarmat Nógrád Megyében, Budapesttől 70 km-re, autóval mindössze 1 órányira, Észak-keletre fekvő kisváros a Magyar - Szlovák államhatáron. A nagy múltú település az Észak-déli irányú nemzetközi tranzitkereskedelem egyik jelentős határátkelő helye. A városban regionális vámügyi központ található.

A 13,5 hektár nagyságú Balassagyarmati Ipari Park teljes körű infrastruktúrával ellátott területe kiválóan alkalmas a kis- és középvállalkozások letelepedésére (teljes közműkiépítés: elektromos energia, víz-, szennyvízhálózat, gázellátás, telefonhálózat, nehézkamion-forgalomra méretezett aszfaltozott út, térvilágítás, stb.)

A befektetők, vállalkozók részére az alábbi telephely áll még rendelkezésre:

Helyrajzi szám

Telekméret

3166/32 hrsz

3985,0 m2

3166/34 hrsz ½ tulajdona

473,5 m2

Terület összesen

4458,5 m2

Az Ipari Park minden olyan gyártási vagy raktározási tevékenységet végző vállalkozást fogad, amely a környezetvédelmi feltételeknek megfelel.

Letöltés PDF formátumban