Keresés


Hírek
KARÁCSONYFA GYŰJTÉS BALASSAGYARMAT

A gyűjtés időpontjai:

Északi városrész: 2023. január 9 és 23 hétfői napokon
 
Déli városrész: 2023. január 13 és 27 pénteki napokon

A karácsonyfákat szállítási napon reggel 6 óráig szíveskedjenek kihelyezni.

Együttműködését köszönjük!

 

 
Komposztálási tudnivalók
 
Á L L Á S lehetőség!

Társaságunk Munkavállalók jelentkezését várja Gépjárművezetői illetve Rakodói munkakörbe!

Megnyitom >>>

 
NHKV tájékoztatás!
 
Rezsidíjcsökkentés!
Szavazás
Ön szelektáltan gyűjti a hulladékot?
Igen, mindent amit csak tudok
Néha szelektálok
Soha nem szelektálok
Válogatás

Cégtörténet

  • 1970-ben Balassagyarmat Város Tanácsa létesítette az akkori Városi Tanács VB Városgazdálkodási Költségvetési Üzemét.
  • 1977-ben alakult meg a Balassagyarmati Városüzemeltetési Kft jogelődje, a Városgazdálkodási Vállalat.
  • 1995. július 1-én Balassagyarmat Város Képviselő Testületének határozata alapján a Városgazdálkodási Vállalat jogutódjaként létrejött a Balassagyarmati Városüzemeltetési Korlátolt Felelősségű Társaság.

A képviselő testület döntése a 100 %-os saját tulajdonú kommunális szervezet mellett szólt, hiszen addigra az országos tapasztalat azt mutatta, hogy a várost kiszolgálni, annak specifikumait kezelni csak egy saját szervezet képes. Az alapításkori tevékenységeink között meghatározó volt a távfűtés, de emellett a hulladékszállítás, téli-nyári úttisztítás, parkgondozás, bérlakás-gazdálkodás, mint örökölt tevékenység is kötelezően ellátandó feladatként szerepelt.

A Balassagyarmati Városüzemeltetési Nonprofit Kft. keretein belül ma elsősorban hulladékgazdálkodási közszolgáltatási feladatokat látunk el.

Kötelező közszolgáltatásként végezzük a szilárd hulladék gyűjtését és szállítását, a szelektív hulladékgyűjtés működtetését, továbbá a településeken keletkező inert hulladékok és az illegálisan lerakott hulladékok elszállítását, a téli és nyári úttisztítást.

Megfontolt gazdálkodással, folyamatos fejlesztésekkel és tevékenységeink a lakossági igényekhez és a tulajdonosi elvárásokhoz igazodó változtatásával törekszünk - vagyonunk gyarapítása mellett- elsődlegesen a szolgáltatásaink színvonalának folyamatos emelésére. Célul tűztük ki, hogy vállalkozásainkkal folyamatosan biztosítsuk az alkalmazásunkban álló dolgozók munkahelyét, növeljük a szolgáltatási területeink értékeit.
 

Letöltés PDF formátumban