Keresés


Hírek
Házhoz menő zöldhulladék gyűjtés időpontjai Balassagyarmaton!
 • 2024. június 07. PÉNTEK  ÉSZAKI városrész  (Vasúttól Felvidék felé) és Kóvár 
   
 • 2024. június 10. HÉTFŐ  DÉLI városrész  (Vasúttól Szügy felé) és Nyírjes

zöldhulladék gyűjtésére alkalmas közszolgáltató (VERTIKÁL / DTKH N.Kft / Zöld Hid B.I.G.G. N.Kft) által rendszeresített lebomló zsákokat max 10 db-ot és a max 6 cm átmérőjű és egy méter hosszúra darabolt  és kötegelt nyesedéket, max 1mmennyiségig, a szállítási napon reggel 6 óráig szíveskedjenek kihelyezni.

Együttműködésüket köszönjük!

 
Komposztálási tudnivalók
 
Á L L Á S lehetőség!

Társaságunk Munkavállalók jelentkezését várja Gépjárművezetői illetve Rakodói munkakörbe!

Megnyitom >>>

 
NHKV tájékoztatás!
 
Rezsidíjcsökkentés!
Szavazás
Ön szelektáltan gyűjti a hulladékot?
Igen, mindent amit csak tudok
Néha szelektálok
Soha nem szelektálok

Cégtörténet

 • 1970-ben Balassagyarmat Város Tanácsa létesítette az akkori Városi Tanács VB Városgazdálkodási Költségvetési Üzemét.
   
 • 1977-ben alakult meg a Balassagyarmati Városüzemeltetési Kft jogelődje, a Városgazdálkodási Vállalat.
   
 • 1995. július 1-én Balassagyarmat Város Képviselő Testületének határozata alapján a Városgazdálkodási Vállalat jogutódjaként létrejött a Balassagyarmati Városüzemeltetési Korlátolt Felelősségű Társaság.
  A képviselő testület döntése a 100 %-os saját tulajdonú kommunális szervezet mellett szólt, hiszen addigra az országos tapasztalat azt mutatta, hogy a várost kiszolgálni, annak specifikumait kezelni csak egy saját szervezet képes. Az alapításkori tevékenységeink között meghatározó volt a távfűtés, de emellett a hulladékszállítás, téli-nyári úttisztítás, parkgondozás, bérlakás-gazdálkodás, mint örökölt tevékenység is kötelezően ellátandó feladatként szerepelt.
   
 • 2021. november 10-én a 11206248-2-12 adószámú Balassagyarmati Városüzemeltetési Nonprofit Kft átalakult, két jogutód cég jött létre:
   
  • a 11206248-2-12 adószámú jogutód cég neve Balassagyarmati Városközpont Nonprofit Kft-re változott, a cég ügyvezető igazgatója Kovács Csaba.
    
  • a 27492114-2-12 adószámú kiválással létrejött jogutód változatlan néven Balassagyarmati Városüzemeltetési Nonprofit Kft., melynek az ügyvezető igazgatója Kovács Csaba.

A Balassagyarmati Városüzemeltetési Nonprofit Kft. keretein belül ma hulladékgazdálkodási közszolgáltatási feladatokat látunk el.

Kötelező közszolgáltatásként végezzük a szilárd hulladék gyűjtését és szállítását, a szelektív hulladékgyűjtés működtetését, továbbá a településeken keletkező inert hulladékok és az illegálisan lerakott hulladékok elszállítását, a téli és nyári úttisztítást.

Megfontolt gazdálkodással, folyamatos fejlesztésekkel és tevékenységeink a lakossági igényekhez és a tulajdonosi elvárásokhoz igazodó változtatásával törekszünk - vagyonunk gyarapítása mellett- elsődlegesen a szolgáltatásaink színvonalának folyamatos emelésére. Célul tűztük ki, hogy vállalkozásainkkal folyamatosan biztosítsuk az alkalmazásunkban álló dolgozók munkahelyét, növeljük a szolgáltatási területeink értékeit.
 

Letöltés PDF formátumban